Lähetysbingo – yhteistä hyvää


Meillä kaikilla on yhteinen tavoite, ja meidän täytyy tehdä yhdessä töitä sen eteen. Haluamme jakaa ympärillemme hyvää, lämpöä ja rakkautta. Diakoniatyö ja kotimaan evankeliointi ovat tärkeässä roolissa, kun tavoitteena on levittää Hyvää Sanomaa.

Yhdessä olemme vahvoja, ja haluammekin kutsua ihan jokaisen osallistumaan vuoden 2019 lähetysbingoon. Lähetysbingo on hauska, yhdessä vietetty hetki, jonka avulla tuemme yhteistä hyvää. Jaamme bingokuponkeja kaikille tämän sivun kautta yhteystietonsa jättäneille. Tilaa siis oma bingo-bonuskoodisi nopeasti ja tule viettämään mukavaa iltaa Hyvän Sanoman ja hyväntekeväisyyden merkeissä.


Mölkkyä ja yhdessäoloa

Järjestämme useita mölkky-tapahtumia ympäri Suomea vuoden 2019 aikana, ja evankelistojen kampanja tälle vuodelle onkin koota ihmiset yhteen mukavissa merkeissä. Juuri siksi näihin mölkkykisoihin voi ottaa osaa ihan kuka tahansa, ilman rekisteröitymistä.

Lähetysmölkyn tavoitteena on koota varoja arvokkaaseen diakoniatyöhön, mutta osallistua voi ilman tiliä. Täytä vain ohessa oleva lomake, niin lähetämme liput antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Illan aikana on mahdollisuus tehdä lahjoituksia esim. käteisenä, pankkitunnuksilla tai Trustly-palvelulla ja ostaa kotimaan evankeliointiin liittyviä tuotteita. Meillä on myös yllätyksenä muutama tarjous, joista kerromme niin ikään lisää sähköpostitse.

Oletko tulossa luoksemme ensimmäistä kertaa?

Haluamme toivottaa uudet ihmiset lämpimästi tervetulleiksi viettämään iltaa kanssamme. Toivomme, että jokainen voi tuntea olonsa rakastetuksi, joten kaikille uusille Hyvä Sanoma Ry:n vieraille on varattu pieni lahja. Annamme sinulle henkilökohtaisen lahjan, joka on vailla vertaa! Kotimaan evankeliointi on tärkeää työtä ja olemme iloisia jokaisesta, joka on kiinnostunut toiminnastamme. Tervetuloa mukaan rohkeasti – sellaisena kuin olet.

Ilmaisen mölkkykisan palkinnot

Kuten sanottu, mölkkyyn osallistuminen on ilmaista. Saat ilmaiset liput ilman talletusta sähköpostiisi, kun täytät tämän sivun alalaidassa olevan lomakkeen. Palkintojen lahjoittajia ovat suomalaiset yritykset, jotka pitävät diakoniatyötä arvokkaana asiana. Mölkkykisoissa on joka kerta tarjolla paljon palkintoja voittajille ja muutama lisäpalkinto, jotka arvotaan kaikkien osallistujien kesken.

Tässä esimerkiksi parhaat palkinnot top-listalta:

  • Lahjakortti ravintolaan – kolmen ruokalajin illallinen
  • 2 yötä kylpylähotellissa koko perheelle
  • Risteilylahjakortti Tukholmaan tai Tallinnaan
  • Muumimukeja
  • Kahvinkeitin ja leivänpaahdin
  • Käsinkudottu matto
  • Paljon muuta!

Hanki oma lippusi mölkkyyn

Saat ilmaiset liput, kun täytät tietosi oheiselle online lomakkeelle. Lähetämme sinulle sähköpostiviestissä mölkky-iltojen ohjeet, aikataulut, tarkan osoitteen sekä tietenkin liput, joilla pääset mukaan kisaan ja saat mahdollisuuden voittaa parhaat palkinnot. Luotettavat evankelistat järjestävät mölkky-iltoja useilla paikkakunnilla, joten maitse asuinpaikkasi viestikentässä. Toimialueemme on koko Suomi.

Toivotamme kaikki tervetulleiksi viihtymään yhdessä, mutta huomaa, että tilamme on rajallinen. Ole siis nopeampi ja täytä lomake heti, sillä paikkoja on rajoitettu määrä. Valitettavasti emme ehdi vastaamaan tiedusteluihin puhelimitse, mutta lähetämme sinulle pian sähköpostiviestin, joka sisältää tarkat tiedot ja saapumisohjeet.

Täytä siis alla oleva lomake nyt online ja tule viettämään mukava ilta kanssamme. Tehdään hyvää yhdessä.

Nimi:
Sähköposti:
Viesti: